Ingeniør magi på Åbenhus

Dette arrangement er DTUs messe for studerende her kan kommende studerende opleve en del af studiet og se hvad der venter dem hvis de vælger DTU som studie sted.

Som et forsøg stille jeg op på en messestand der repræsenterer den studieretning jeg selv underviser på, opgaven var enkelt, tiltræk så mange studerende som muligt og lever et præcist budskab om studie retningen og livet som studerende på DTU. Det er bare en anelse svære end almindelige shows, da temaet er fastlagt til at omhandle uddannelsen og dens tekniske indhold, dette skal forklares så alle kan forstå det. Det skal gøres underholdende og friskt, så uddannelse skiller sig ud.

På en almindelig messe er der stor forskel på standende da alle er konkurrenter, det er vi ikke på DTU for alle er i ens tøj, og arbejder indenfor de samme rammer til udbygning af standende så det gælder om at være lidt anderledes.

Jeg kom rundt om emner som sikkerhed, kvalitetsstyring, produktudvikling, konstruktion, GPS tolerancer og livet på Campus. Ikke de mest underholdende emner, men jeg havde fulde huse til hvert show.

 

_DSC7048

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>